Novi Sad
28.08.2012.
15:30 > 15:38
Plakati sa likom Rodnija iz čuvene engleske serije "Mućke" i natpisom "Gotov je!" polepljeni su na novosadskim bulevarima i u centru grada.
  • EvoOvako

    02.09.2012 23:30
    HAHAHAH
    HAHAHAHAHAHA!!! Kakva provala!!!!
  • NovoSađanin

    30.08.2012 08:11
    Šta fali?
    Sloba je skinut 2000-te. To je bilo pre bezmalo 12-godina. Šta se promenilo od onda?
    - Umesto diktatora, dobili smo političare koji su nas većma krali(čast izuzetku, ali njega su ubili)...
    - Od EU ostala je samo razglednica iz Rumunije i Bugarske...
    - Od Jugoslavije ostao je samo beogradski pašaluk sa Vojvodinom...
    - O kriminalu i sigurnosti da ne govorim...
    - Sudstvo lustrirano po političkom ključu...
    - Društvena (državna) praktično podeljena - ne retko kontraverznim biznismenima...
    - Izborne krađe i marifetluci su postali stvar dobre volje partija...

    U Novom Sadu je znači sada normalno biti bez para, biti u strahu, biti prevaren, biti bez budućnosti i ideala. Šta je dotični uradio da tako ne bude? Ništa. Zato je i gotovo.
  • klaus barbie

    29.08.2012 09:21
    sad kad dodju nazadnjaci pravicete rodnija od tih istih plakata, ljudima treba prvo meriti iq pa im onda tek eventualno dozvoliti da glasaju cisto da se ne bi desavale situacije poput ove u kojoj ce sns i ostale marionete nazadnjacke formirati vlast
  • azdajevo

    29.08.2012 07:39
    crvenkapa
    a naš Rodni...ma ne daj se...ako ništa drugo, a jesi uradio puno za Novi Sad,..hahahahaha.....pa jeste,puno je uradio,nakrao se momacki :)
  • 29.08.2012 07:10
    Konkurs za projrekat novog mosta na starim stubovima, kroz tvrđavu u NS, je koštao oko 1.500.000 Evra, može da se nađe prava cifra u budžetu za 2010.g. Taj most neće biti nikada napravljen, a da li su pare mogle da budu pametnije ulozene i ko je tu profitirao... Projekat zgrade Gradske administracije kod SPENSA je isto koštao xxx, dok zgrada Radničkog univerziteta već 13 godina stoji kao spomenik naše nemarnosti i nesposobnosti da iskoristimo ono što već imamo... Menjanje ulične rasvete po Gradu, rasvete koja je funkcionisala, zašto, zbog estetike? Dok nam neki sugrađani gladuju... I koje su pare na to utrošene i za koga? Evo mali doprinos objektivnoj kritici, tema plakata je bedan pokušaj napada i odbrane lopovluka i nesposobnosti.
  • Nik

    29.08.2012 06:28
    Sloter
    Pravo je vreme da dovedu pravog Rodnija malo na turneju po Srbiji, kao što su svojevremeno vodali Nika Slotera. :)
  • anonim

    29.08.2012 05:52
    kukavice
    ko stoji iza plakata ako ste junaci pojavite se ovo je jadan način da ne kažem na koje se godine vraćamo ako ste sigurni u kupljene glasove za smenu Pavličica ovo nije način čega se plašite.
  • 28.08.2012 21:07
    Alan Ford
    Meni on više liči na sir Olivera iz alan forda i po stasu i po onom na kojem je glasu. Al o tome će više reći organi reda i zakona
  • G

    28.08.2012 20:59
    @Milutinac - gospodine, prekinite da lupetate. Jako se dobro zna ko je te plakate lepio, isto kao što se jako dobro zna ko je ove sada plakate lepio i NE gospodine, niti su bili "uredno" potpisani niti je bila nacrtana pesnica, prekinite da lažete. Poenta komentara je bila da ukaže na enormnu količinu lupetanja i prave demagogije u komentaru "junakinje", koja je jedno obično nepotpisivanje nekog plakata predstavila kroz ceo kolaž master studija, nepismenosti, nejunaštva, uz omaž "gospodinu" dosadašnjem gradonačelniku. To međutim ne možete razumeti ako pre svega nemate završenu osnovnu školu i ne razumete upotrebu sarkazma i ironije, nemate ni najmanjeg pojma o čemu pričate ali se javljate da "kompetentno" tvrdite kako je nešto bilo ili nije bilo i na osnovu takvih lažnih "činjenica" nekoga etiketirate kako "izvrće istoriju" i kao nečijeg simpatizera.
  • coco

    28.08.2012 20:45
    Mulac!
    Gospodine Nikolas Lindhurst, izvinite. Ovo nema veze sa vama! Vi ste školovan i častan glumac, a ovaj samo glumac. I vi ste nas zasmejavali, za razliku od ovog, tragikomičara, koji nas je rastužio…
  • Lala

    28.08.2012 20:45
    Eh...........
    Eh što nisam Rodni, do penzije bih uživao i ne bih morao da radim. Ne može, takav se samo jedan u majke radja!
  • Del

    28.08.2012 20:29
    Nemojte da mi vređate brata!
  • CRVENKAPA

    28.08.2012 20:06
    za "G"
    Izvinite, ali ja se uopšte ne osećam junakinjom, samo smatram da lepljenje plakata sa tako jezivim tekstom "gotov je" onaj ko je dao direktivu da se naštampa treba i da se potpiše...evo upravo sam pročitala da je gradonačelnik preselio svoju porodicu zbog pretnji....strašno....slobodno me oslovite sa KUKAVICOM, jer sam sada veoma, veoma uplašena! Nemam para da spakujem kofer i pobegnem iz ove zemlje, a nemam ni gde, rođena sam novosađanka...ne, ovo nije više Novi Sad! Jesam, kukavica sam....
  • retoričar

    28.08.2012 18:56
    Ni manje, ni više
    Plakati su "za plakati" - a svako nek nađe svoj razlog
  • ZoranNS

    28.08.2012 18:33
    Još nije gotov, ali vas je namučio
    Još nije gotov, ali vas je namučio, koliko vam je trebalo da smenite ovako "nesposobnog" Rodnija, uložili ste sve, poštenje, obraz, dosta para za mito pa i plakati se ne štampaju besplatno, naročito u ovom kvalitetu, uložili ste rezultate budućih izbora, jel sada ste vlast dobili, "osvojili" u NS i nikada više. Uzgred dinaru vrednost ne raste, a nema Šoškića, vas i vaših komentara u vezi NBS nema, zanemeli ste, a jedino NBS vodite vi, ostale resore vode oni iz prethodne vlade.
  • Milutinac

    28.08.2012 18:24
    @G
    Poštovani G, ovakvo lupetanje i "izvrtanje" istorijskih događaja je svojstveno samo vama i sličnima. Plakat "GOTOV JE" za vreme Miloševića je bio uredno potpisan sa OTPOR ili, ako nije bilo potpisa, bila je nacrtana pesnica! Prema tome demagogiju i laž ostavite za vaše izabranike!!!
  • G

    28.08.2012 17:19
    @CRVENKAPA - poštovana junakinjo, ja bih vas ipak podsetio da istovetni slogan lepljen za vreme Miloševića takođe nije bio potpisan. Bolje da ne primenjujem sve što ste napisali na one koji su preuzeli vlast od pomenutog.
  • Rainy

    28.08.2012 16:29
    Ovo je totalno nepotrebno i za jednu i za drugu ličnost. Degutantno.
  • CRVENKAPA

    28.08.2012 16:01
    A GDE JE POTPIS....JUNAČINE!!!
    Znači pojavili su se plakati sa likom "Rodnija" iz engl.serije "Mućke", a znamo da se odnosi na aktuelnog gradonačelnika Igora Pavličića....a gde je potpis na istim plakatima junačine!!!, pa još piše "gotov je"....a ako ste nepismeni, a slučajno još i imate završene master studije, kao predsednik RS, samo, jadničak ne zna na kom odseku, ili položen doktorat na nekim od "čuvenih" havajskih univerziteta....moj Vam je predlog ako ništa drugo, kažiprst u mastilo, pa se potpišite...zar mislite da smo zaboravili SNS-ovci vaše "Mućke" iz 90.godina.....kažiprst ili palac, svejedno je....a naš Rodni...ma ne daj se...ako ništa drugo, a jesi uradio puno za Novi Sad, ...gospodin si za ovu bednu nepotpisanu ....šta već!!!
  • 28.08.2012 15:49
    Only fools and horses work for a living
    Питам се шта би на ово рекао Николас Линдхерст? Јесу добили ауторска права да штампају?!
    Пих..сви су исти..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna